Contact

Contact

Tekstbureau Vlijtige Lies
Liesbeth Vermeulen
Telefoon 06 2826 7701

KvK-nummer 59570431

Info@tekstvl.nl

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liesbeth Vermeulen

Ik ben Liesbeth Vermeulen, de vlijtige lies van dit tekstbureau. Geboren en getogen in het Brabantse Valkenswaard. Opgeleid aan de School voor de Journalistiek en de Rijksuniversiteit Utrecht (geschiedenis). Stond in m’n studententijd in collectieve boekhandel De Rooie Rat in Utrecht (inmiddels opgeheven).

Werkte op de binnen- en buitenlandredactie van De Gooi- en Eemlander in Hilversum, ging tappen in collectief café De Baas. Was lange tijd freelance rechtbankverslaggever in Utrecht en Amsterdam. Probeerde allerlei eerzame beroepen uit (secretaresse, commissiebegeleider, office manager etc.) maar werd er niet gelukkig van.

In 2008 het ruime sop gekozen als zelfstandige zonder poespas. Lekker schrijven (wandel- en reisverhalen, over funeraire cultuur), redigeren (eindredactie vakbladen) en notuleren van uiteenlopende bijeenkomsten en als ambtelijk secretaris van de Regenboog Groep (Bezoekersraad dak- en thuislozen)

Ik woon in een van de minst saaie buurten van ons land: de K-buurt in Amsterdam Zuidoost (de Bijlmer). Hier ben ik een actieve bewoner: zie ‘mijn’ lokale website 1104enzo.nl. Ik woon er met Bob; mijn dochter (26) is het huis uit en studeert.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!